otroški dres Juventus z lastnim imenom Izgube pri Manchester Unitedu se ne ustavijo in naslednja je njihova grozljiva ekipa, ki je ekipi Erika ten Haga priredila enega najslabših trenutkov prejšnje sezone – Brentford.

Thomas Frank bo svojo ekipo pripeljal na Old Trafford, da bi se pomeril z ekipo Uniteda v krizi zaupanja. Še en poraz, tokrat nerazložljivo proti Galatasarayu doma, je dvignil hrup okoli kluba do povišanja in zmaga je nujno potrebna za vsako ceno.

Brentford prav tako išče zmago, ki bo spodbudila njihovo sezono v tem, kar je bilo doslej zatišje. S štirimi neodločenimi izidi in eno samo zmago na sedmih tekmah so v spodnjem delu lestvice.

Old Trafford ni več trdnjava po zaporednih porazih tukaj in Brentford si bo predstavljal svoje možnosti, da bi še povečal bedo Uniteda.

Ta tekma prihaja po tekmi sredi tedna proti Galatasarayu. Zato, čeprav Ten Hag še ni organiziral tiskovne konference za to, je malo verjetno, da se bo seznam poškodb drastično razjasnil v treh dneh. Edini igralec, ki bi se lahko vrnil, a je zunanji strelec, je Sergio Reguilon. Na desnem krilu bi se moral Antony vrniti v začetno enajsterico, potem ko je dobil nekaj minut v svojih nogah v UCL.

Drugih drastičnih sprememb ni mogoče pričakovati, kajti čeprav je ekipa slabša, so roke menedžerja zvezane zaradi velikega števila poškodb v trenutno ekipi.

To pomeni, da bo seznam dolgoročno odsotnih Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo, Jadon Sancho in Amad ostal tak, kot je.

Mainoo je začel trenirati s prvo ekipo, vendar naj bi bil pripravljen šele po reprezentančnem premoru.

Tako kot Manchester United ima tudi Brentford dolg seznam poškodovanih, a to ni nič nenavadnega, saj je večina njihovih igralcev nekaj časa odsotnih. Tudi tukaj bomo pogrešali Rico Henryja, Kevina Schadeja, Josha DaSilvo, Mikkela Damsgaarda in Bena Meeja.

Brentford je nesrečna ekipa, ki zna napadati. Zato je njihova podpora Franku popolnoma upravičena, saj ne dosegajo rezultatov za predstave, ki so jih dali.

Čeprav so zmagali le eno igro, so jim bili bogovi xG naklonjeni v štirih tekmah. Možnosti so, le pospravili jih niso.

To pomeni težave za United, ki trenutno pušča kot sito. Potem ko je Bayernu prvo tekmo zapustil štiri, je proti Galatasarayu prepustil tri, in to potem, ko je turški klub zgrešil enajstmetrovko.

Vezina je odsotna, 4-3-3 ne deluje, poskušanje hitre igre ubija napade in igralci so brez samozavesti.

Ta tekma se bo na koncu zmanjšala na to, ali lahko obramba Uniteda zdrži trdno pred napadom Brentforda, ki bi lahko vsak trenutek kliknil. Glede na srečo Uniteda v dosedanji sezoni ne bi bilo presenečenje, če bi uspelo proti njim.

V napadu morajo igralci Man Uniteda sprejemati boljše odločitve, saj je žoga prišla v nevarna območja, le da so napadalci izkoristili svoje priložnosti.

Štirje goli v sedmih tekmah, igra na desnem krilu, tako da se bo pomeril s Sofyanom Amrabatom, in igra s polno samozavestjo.

Bitka na Unitedovi levici bo Ten Hagu povzročila neprespane noči. Amrabatov debitantski nastop je bil njegov vrhunec v klubu, saj so bili tisti, ki so mu sledili, v najboljšem primeru povprečni, v najslabšem pa samopoškodovani.

Misel, da bi se pomeril z Mbeumom v formi, je strašljiva. Amrabat bo na svoji strani potreboval veliko pomoči Rashforda, kar je igralec United akademije v preteklosti ignoriral. Tukaj tega absolutno ne more storiti, saj je bil Amrabat v odsotnosti vseh veselo prisoten v LB, vendar je to morda le največja grožnja, s katero je naletel doslej.

Predvidena začetna postava Man Uniteda: Onana; Dalot, Lindelof, Varane, Amrabat; Casemiro, Mount; Eriksen, Fernandes, Rashford; Hojlund.

Brentford predvidena začetna postava: Flekken; Ajer, Collins, najcenejši nogometni dresi Pinnock, Hickey; Jensen, Norgaard, Janelt; Mbeumo, Wissa, Lewis-Potter.