Poceni nogometni dresi Real Madrid Farsa med Mbappejem in Real Madridom je tudi nekaj, zaradi česar so vsi zelo zaskrbljeni.Kot najvrednejši igralec v nogometu je bil Mbappe vedno zelo dober pri ustvarjanju javnega mnenja, da bi iskal koristi za svojo prihodnost. Prej je ves čas ustvarjal novice, da se želi pridružiti Real Madridu, zaradi česar je nekoč zunanji svet zmotno mislil, da je zelo zvest igralec.

Toda ljudje niso pričakovali, da je Mbappe enkrat poleti pred dvema letoma prevaral Real Madrid. V tem zimskem oknu ga je Real Madrid jasno pozval, naj se odloči, ali se bo pridružil ekipi. Toda vrhunski nogometni superzvezdnik je znova poskrbel za preobrat, tokrat pa je Mbappe v tujini napovedal dogovor z Real Madridom. Toda ljudje niso pričakovali, da ta zadeva ni tako preprosta. Slavni novinar ESPN Julien Laurens je v oddaji razkril: “Ljudje okrog Mbappeja so precej nezadovoljni z obravnavo Real Madrida, ki je slabša od tiste leta 2022.”

Mbappe tudi sam ve, da je obravnava, ki mu jo je namenil Real Madrid, popolnoma slabša od tiste, ko se je ekipi pridružil poleti 2022. Takrat mu je Real Madrid odštel 130 milijonov evrov podpisa pogodbe. Poleg grozljive letne plače 26 milijonov evrov, a zdaj, ko ima Real Madrid Bellinghama, Mbappeju niso pripravljeni še naprej zagotavljati tako visoke plače.

S tem je precej nezadovoljen tudi Mbappe, ki razmišlja, ali njegova prihodnost še vedno pripada Real Madridu. Liverpool je postal tudi Mbappejeva najljubša destinacija, ker je Kloppa pridobil priznanje Mbappejeve družine in je v tej sezoni ponovno postal ekipa na ravni prvenstva Premier League. Prihod Mbappeja v Liverpool je lahko tudi dobra izbira za Haalanda.

Na tej tekmi pokala FA je tudi Manchester United uvedel zelo pomembno tekmo, v primeru zmage pa ima še vedno priložnost loviti edini naslov prvaka v tej sezoni. Na tej tekmi je tudi Manchester United prvič po dolgem času odigral dober napad. V 22. minuti je Rashford podal v kazenski prostor in pomagal Dalotu, da je brez težav dosegel gol.

V 72. minuti tekme je B Feija v kazenskem prostoru spotaknil nasprotnikov igralec, nato pa je sodnik odločilno dosodil enajstmetrovko. Fee B je stopil naprej in sam izvedel enajstmetrovko ter dosegel drugi gol na tekmi. Manchester United je v celotni tekmi zlahka premagal nasprotnika z 2:0. Toda na tej tekmi je Manchester United jasno videl tudi prasca superzvezdnika Hoylena. Pred to tekmo je bil Hoylen že deležen kritik, zunanji svet pa je verjel, da je Hoylenova sposobnost zabijanja v resnem neskladju z njegovim prestopom v višini 74 milijonov evrov.

Oglasil se je tudi Casemiro, šef ekipe Manchester United, ki je Hoylenu pojasnil, da lahko Hoylen vodi Manchester United celo dobo v prihodnosti. Toda kot prvi trije v tej igri je bila Hoylenova predstava resnično razočarana. Strel z igrišča je bil popolnoma neuporaben, zelo nenavadno je zgrešil tudi dodatni strel pred gol. Sprva soigralci Manchester Uniteda mladeniču niso preveč zaupali, a je Hoylen še naprej zapravljal priložnosti drugo za drugo. Zaradi tega je še manj verjetno, da bi soigralci v prihodnosti še naprej igrali za Hoylen.

Odkar se je Hoylen pridružil Manchester Unitedu, je dosegel le 1 gol na 15 tekmah v Premier ligi.Ta počasna predstava je povzročila tudi kritike številnih zvezdnikov. Roy Keane je dejal: “Preveč ste prijazni. Jezen bom nanj. Manchester United je zamudil veliko priložnosti za gol na tej tekmi,Otroški Nogometni Dresi kot je Premier League. Lahko rečemo, da Hoylen nima sreče, vendar ste ustvarili te priložnosti, udariti žogo noter in ne zapraviti priložnosti.”