Nogometni dresi komplet Bayern München je v soboto premagal Darmstadt z 8:0 po zaslugi hat-tricka Harryja Kanea, pri čemer so vsi goli padli v drugem polčasu, in se povzpel na vrh Bundeslige, ko se je vratar Manuel Neuer vrnil po poškodbi. Zasenčili so ga rekordni trije rdeči kartoni v prvem polčasu. pol. .

Domača ekipa z 10 igralci je bila po premoru proti Darmstadtu z devetimi igralci neustavljiva, saj je v 52. minuti dosegla zadetek prek skoka Kanea z glavo.

Leroy Sané je tekmo končal z goloma na obeh straneh vrat Jamala Musiale. Kane je nato znova zadel in zavil osupljiv strel s 60 metrov na polovici Bayerna.

Muller je dodal še en gol v 71. minuti, Musiala je dosegel drugega pet minut kasneje, Kane pa je svoj hat-trick vpisal v 88. minuti in dosegel svoj 12. gol na devetih ligaških tekmah.

V kaotičnem prvem polčasu sta bila Otroški Nogometni dresi Bayernov Joshua Kimmich in dva igralca Darmstadta izključena z neposrednim rdečim kartonom, kar se je prvič zgodilo v prvih 45 minutah ligaške tekme.

Bavarci imajo trenutno 23 točk, eno več pred Bayerjem iz Leverkusna, ki se bo v nedeljo pomeril s Freiburgom.