Nogometni dresi Liverpool Paris Saint-Germain je blizu sklenitve dogovora za 90 minut Liverpoola Lucasa Berarda v vrednosti okoli 20 milijonov funtov.

20-letnik je že več mesecev na radarju Liverpoola, saj klub želi okrepiti svoje kakovostne obrambne možnosti, čeprav šestkratni zmagovalec evropskega pokala in lige prvakov ni edini, ki sledi Berardu.

Volkovi so poleti poskušali podpisati osrednjega branilca Sao Paula, a jim to ni uspelo, medtem ko je bila prejšnja ponudba ruskega velikana Zenita iz Sankt Peterburga zavrnjena. Zanimanje je pokazal tudi Bayern München.

Vodilni v prvenstvu Leicester City, za katerega se pričakuje, da se bo vrnil v Premier ligo, ko je prvič zaprosil, je prav tako upal na podpis Berarda, vendar 90 Minutes razume, da je Paris Saint-Germain trenutno na čelu čakalne vrste za dokončanje posla. in imajo. Upamo, da bo posel mogoče zaključiti, preden se pojavi nadaljnje zanimanje iz Anglije.

Liverpool je Berarda označil za potencialnega prihodnjega igralca, čeprav se zdi, da Jurgen Klopp do januarja nima možnosti, potem ko se je sezona Joela Matipa predčasno končala zaradi poškodbe ACL.

nogometni dresi za otroke Liverpoolu so povedali, da bodo preiskali trg, da bi ugotovili, ali obstaja zamenjava za ustrezno ceno, čeprav je Klopp javno izjavil, da ne vidi potrebe po dodatnih podpisih. Nemci imajo Virgila van Dijka, Ibrahima Konateja in Joeja Gomeza, pa tudi mladeniča v vzponu Jarrella Quassacha.

PSG naj bi prav tako napredoval pri podpisu mladega vezista Corinthiansa Gabriela Moscada, ki je bil močno povezan z Barcelono in Chelseajem. Klubski nogometni svetovalec Luis Campos si želi dokončati posel za Moscada in Berarda pred januarjem, pri čemer bo prvi najverjetneje iztržil okoli 20 milijonov funtov.