otroški nogometni dres Bayern Munchen Pred dnevi je nogometno javnost šokirala novica, da naj bi si prvi zvezdnik Liverpoola Mohamed Salah želel zapustiti klub in se preseliti v Savdsko Arabijo. Trener redsov Jürgen Klopp je novico zanikal in zatrdil, da je Egipčan stoodstotno predan Liverpoolu.

Če so se še včeraj navijači Liverpoola pripravljali na najhujšo nočno moro, jih je danes trener Jürgen Klopp uspel pomiriti. Na novinarski konferenci pred nedeljskim obračunom proti Newcastlu je 56-letnik med drugim spregovoril o prihodnosti egipčanskega napadalca Mohameda Salaha, ki bo, kot vse kaže, kariero nadaljeval na Anfieldu.

“Salah je nogometaš Liverpoola. Že nekaj let je ključni člen ekipe in tako bo tudi v prihodnosti. Moja življenjska filozofija je takšna, da o problemu začnem razmišljati, ko do njega pride. Za zdaj problema ni, saj je Salah stoodstotno predan Liverpoolu,” je o prihodnosti 31-letnika povedal Klopp.

Besede glavnega trenerja redsov je potrdil tudi Salahov agent Ramy Abbas. “Če bi razmišljala o tem, da letos zapustiva Liverpool, lani ne bi podaljšala pogodbe. Salah ostaja na Otoku,” je zapisal Abbas.

Z dvema zaporednima zmagama z enim samim golom razlike navijači Arsenala zagotovo upajo na bolj pozitiven rezultat konec tedna in če naj se zgodovina ponovi, je Fulham zagotovo najbolj priljubljena ekipa, ki bo gostovala na stadionu Emirates. Ko opazujemo dva kluba, ki se med seboj pomerita, Arsenal presenetljivo še nikoli ni izgubil prvenstvene tekme proti Fulhamu doma z rekordom 25 zmag in 6 remijev. Za boljši kontekst, noben drug klub Premier League nima boljšega rezultata doma proti določenemu klubu v primerjavi z Arsenalom, ki gosti Fulham.

Če se ozremo nazaj na njihovo zadnje srečanje v marcu, kjer je Craven Cottage gostil ekipo Arteta, so bili topničarji neusmiljeni v napadu, saj je Leandro Trossard izvedel sijajno menjavo in v prvem polčasu prispeval 3 podaje in vodil svojo ekipo do zmage z 0-3. Nogometni dresi online Z uvodno zmago proti Palaceu je Arsenal zdaj neporažen na 13 prvenstvenih londonskih derbijih z 11 zmagami in 2 remijema.