otroški nogometni dres Bayern Munchen Kapetan Liverpoola Virgil van Dijk bi lahko bil kaznovan z več kot eno tekmo, potem ko se je agresivno odzval na izključitev med nedeljsko zmago z 2:1 pri Newcastlu.

Van Dijk je prejel prvi rdeči karton v karieri pri Liverpoolu po prekršku zadnjega igralca nad Alexandrom Isakom v 28. minuti.

Ponovitve so pokazale, da se je Van Dijk močno dotaknil žoge, a šele potem, ko je prišel do Isakove desne noge.

Van Dijk je bil jezen na odločitev in so ga videli kričati na sodnika Johna Brooksa, preden je na koncu zapustil igrišče.

Van Dijk je kasneje nadaljeval svojo pritožbo in kričal na četrtega sodnika Craiga Pawsona.

Rdeči karton nizozemskega branilca bo povzročil samodejno izključitev za eno tekmo.

Vendar pa bi to prepoved lahko podaljšali, če bi se nogometna zveza odločila, da ga bo kaznovala tudi zaradi preklinjanja Brooksa.

Dean je dodal: “Glede na to, kar piše v sodnikovem poročilu, se lahko Van Dijk znajde v nadaljnjih težavah z nogometnimi oblastmi.”

Naslednja tekma Liverpoola bo 3. septembra proti Aston Villi na Anfieldu. Rdeči bodo nato gostovali pri Wolvesih 13 dni kasneje po reprezentančnem premoru.

Ronaldo je dosegel hat-trick pri zmagi s 5:0 nad Al Fatehom prejšnji teden in zdelo se je, da bo kmalu po izteku ure v torek, ko je sodnik Ismail Elfath še tretjič pokazal na točko, zabeležil še en trojček.

To je pustilo veliko oboževalcev razočaranih. Očitno so želeli videti Ronaldov 64. hat-trick v karieri. Nekateri navijači so celo izžvižgali, ko je Ghareeb stopil v akcijo. Da bi jih še dodatno razjezili, je Ghareeb zgrešil z mesta, ko je zadel vratnico. Ronaldo je v 80. minuti vseeno skoraj dokončal svoj hat-trick, ko je s strelom z glavo zadel okvir vrat. Sultan Al-Ghannam je zadel po odbiti žogi za zaključek še ena velika zmaga za Ronalda in družbo, Nogometni dresi online ki so zdaj šesti na lestvici savdske profesionalne lige.