otroški nogometni dres Liverpool V ženski nogometni družini Tottenhama se po tihem pojavlja igralka iz Kitajske po imenu Wang Shuang. V videu, ki ga je uradno objavila ženska nogometna ekipa Tottenhama, jo vidimo nasmejano, samozavestno in se veseli prihodnosti. Rekla je: “Prišla sem k ženski nogometni ekipi Tottenham Hotspur. Danes je prvi dan. Zelo sem vesela in še posebej se veselim, da bom čim prej začela igro z ekipo. ” Ta stavek izraža njeno upanje za prihodnost, pričakovanje in želja po izzivih, temveč tudi svojo trdno odločenost in pogum.

Cilj Wang Shuang je jasen in trden. Želi si čim prej prilagoditi ekipi, se integrirati v ekipo in se hitro prilagoditi ritmu Premier lige, da bi ženski nogometni ekipi Tottenhama pomagala osvojiti več zmag. Kar pa še bolj pritegne pozornost, je njen osebni cilj – z osebnimi cilji popeljati žensko nogometno ekipo Tottenham do več zmag v ženski nogometni ligi Premier League. Ne samo, da sanja o zlatem čevlju, ampak tudi obljublja, da bo ekipi pomagala osvojiti naslov ženskega nogometnega prvenstva Premier League.

Čeprav je tak cilj ambiciozen, za Wang Shuanga ni nemogoč. Na preteklih tekmah je že dokazala svojo moč in potencial. Ne glede na to, ali gre za napad ali obrambo, je pokazala zelo visoko raven. Popolna kombinacija tehnike, hitrosti in moči jo dela edinstveno na igrišču. In njeno vodenje in timski duh sta še bolj impresivna.

Pridružitev Wang Shuanga je redka priložnost za žensko nogometno ekipo Tottenhama. Svetu bo predstavila svoje sposobnosti in moč na vrhunskem odru Premier lige. Verjamem, da bo Wang Shuang v bližnji prihodnosti postala glavna igralka ženskega nogometnega moštva Tottenham in dosegla več golov in podaj za ekipo. Nekateri ljudje so jo celo primerjali s “Son Heung-minom” ženske nogometne ekipe Tottenham.

Son Heung-min je superzvezda moške nogometne ekipe Tottenhama in njegova predstava na igrišču je pokazala izjemno raven. Zaradi popolne kombinacije tehnike, hitrosti in moči je jedro ekipe. Wang Shuang ima podobnosti s Son Heung-minom v smislu tehničnih lastnosti, zato ni pretirano opisati Wang Shuang kot “Son Heung-min” ženske nogometne ekipe Tottenham. Zaradi tega se oboževalci veselijo nastopa Wang Shuanga.

Na lestvici ženskih nogometnih ekip Tottenhama ima ekipa trenutno 3 zmage, 3 neodločene izide in 2 poraza z 12 točkami in zaseda 6. mesto. Čeprav imajo 10 točk prednosti pred žensko nogometno ekipo Chelsea, se Wang Shuang postopoma prilagaja in deluje, zato se možnost, da bo ekipa dohitela, postopoma povečuje.

Hkrati se v španski ženski super ligi pojavlja še ena predstavnica kitajske ženske nogometne reprezentance Tang Jiali. Njena izjemna predstava je sprožila burne razprave med oboževalci in ljudje si niso mogli pomagati, da ne bi vzdihnili: Zakaj Tang Jiali ni bila izbrana v žensko reprezentanco s svojimi sposobnostmi?

Pridružitev Wang Shuang ženski nogometni ekipi Tottenhama je prinesla tudi pomembno sodelovanje – zlatega partnerja z Zhang Linyan. Oba skrbita drug za drugega in tako dajeta ekipi več možnosti za napad in obrambo. Ta kombinacija je postala velika atrakcija za ekipo in je tudi povečala pričakovanja navijačev glede prihodnjih iger. Vendar pa ne moremo prezreti, da se bo Wang Shuang pri uresničevanju svojih ciljev soočil z različnimi izzivi in ​​preizkušnjami. Toda prav zaradi teh izzivov je bolj odločena, da se sooči z izzivi, ki so pred nami. Upa, nogometni dresi kompleti za otroke da bo s svojimi prizadevanji in cilji lahko vodila žensko nogometno ekipo Tottenhama do več zmag in prispevala k boju ekipe za naslov ženskega nogometnega prvenstva Premier lige.

Takšna odločnost in pogum ljudi prav tako spominjata na zvezdnika moškega nogometa Tottenhama Son Heung-mina. Predstava Son Heung-mina pri Tottenhamu ni nič drugega kot izjemna. Zabil je veliko golov proti branilcem naslova Premier League v gosteh in dosegel prvega v zgodovini Premier League. 112 golov, ki jih je dosegel v Premier League, je presegel 103 gole Cristiana Ronalda in postavil nov strelski rekord med azijskimi igralci v petih glavnih ligah. Na gostovanju Tottenhama pri Burnleyju v četrtem krogu Premier lige je Son Heung-min znova pokazal izjemno predstavo. Na tekmi je dosegel hat trick in ekipi pomagal do zmage s 5-2. Ta tekma ni le omogočila ekipi, da je pridobila ključne tri točke, ampak je Sun Xingminu omogočila tudi, da je presegel Ronalda po številu golov v Premier ligi. To je postal nov mejnik v njegovi premierligaški karieri.