Poceni nogometni dresi Real Madrid Pred tem so se pojavile novice, da se bo Mbappe pridružil Realu iz Madrida, kar je mnoge navijače prav tako močno zaskrbelo glede prihodnosti tega vrhunskega nogometnega superzvezdnika. O tem, da sta se Mbappe in Real Madrid dogovorila, je prvi poročal francoski medij Radio Monte Carlo, navzven pa se je začelo ugibati o Mbappejevi prihodnosti.
Toda Pariz je kljub vsemu bogat klub, zato seveda ne more sprejeti, da Mbappe odide iz ekipe. Tako so se tudi javno odzvali na Mbappejev odhod, Paris Saint-Germain pa se je preko medijev odzval: “Ne razumejo, zakaj ima Mbappe takšen dogovor z Real Madridom. Vodstvo Pariza nima pojma, kaj je naredil Mbappe.” Svetovno prvenstvo prvak ne bo želel, da bi v njem dominiral Real Madrid. Zato se bo odločil o svoji prihodnosti. Verjamemo, da bo Mbappe tudi v prihodnje ostal v Parizu.”
S pojasnilom Paris Saint-Germaina razumemo tudi moč tega francoskega velikana. Menijo, da ima Mbappe svoje ideje in odločitve ter se pozimi ne bo neposredno dogovoril z Real Madridom samo zaradi pritiska Real Madrida. Tako da klub ne bo skrbel, da se bodo te stvari zgodile.
Mbappe je bil na skrivaj vesel, ko vidi, da Paris tako zelo verjame vanj in znova pritiska na Real Madrid. Navsezadnje potrebuje, da Real Madrid in Paris Saint-Germain še naprej dvigujeta cene zanj.Na ta način lahko Mbappe dobi najvišjo plačo in lahko zasluži dovolj denarja ne glede na to, kje bo igral v prihodnosti. Navijači so objokovali: “Paris in Mbappe sta združila moči, da bi preslepila Real Madrid.” Ne bi bilo presenečenje, če bi Mbappe to poletje podaljšal pogodbo s Parizom, navsezadnje je Mbappejeva integriteta prenizka.
Po zmagi v pokalu FA z 2:0 je trener Manchester Uniteda Ten Hag znova dobil priložnost zadihati. Navsezadnje se je po prevzemu novega šefa Ineosa pojavilo veliko novic o njegovi morebitni razrešitvi. Zmaga na tej tekmi bo Ten Hagu vsaj omogočila, da bo še nekaj časa trener.
Po tekmi so novinarji Ten Haga povprašali tudi o rekordu. Novinar je vprašal: “Kako pomembno je za vas osvojiti pokal FA? Ker imate samo še ta šampionski pokal, za katerega se lahko potegujete.” Pravzaprav je bil govor novinarja razmeroma objektiven, saj je Manchester United izgubil možnost nastopanja v Premier ligi in ligi prvakov. Med njimi so bili v ligi prvakov na repu skupine in so domov odšli sramotno, rezultat pa je seveda zelo razočaral navijače.
Ko pa se je soočil z novinarskimi poizvedbami, je Ten Hag odgovoril precej prevladujoče: »Še vedno moramo tekmovati za naslov prvaka v Premier ligi, zato se bomo borili za dvojno krono.« Cilj Ten Haga na naslov prvaka v Premier ligi je resnično naredil, da vsi niso pričakovali. Vedeti morate, da na lestvici Premier lige Manchester United za vodilnim Liverpoolom zaostaja 14 točk. In Manchester United je šele na osmem mestu na lestvici.Glede na šibkost Manchester Uniteda v napadu v tej sezoni želi Manchester United neposredno zaključiti prvenstvo v drugi polovici sezone. Temu ne verjamejo samo navijači, tudi igralci v ekipi Manchester Uniteda ne verjamejo, da jih lahko Ten Hag pripelje do naslova prvaka.
Ten Hag je očitno še vedno trd in noče priznati, Otroški Nogometni Dresi da je Manchester United v tej sezoni blizu neuspeha. Če bodo naslednjič izpadli iz pokala FA, bodo popolnoma izgubili cilje v tej sezoni, vseh 200 milijonov evrov prestopov, porabljenih v poletnem oknu, pa bo zaman. Ten Hag je lahko tudi neposredno odpuščen kadar koli po koncu sezone.